A futómű beállítás ára sokszor kedvezőbb, mint egy autóalkatrészé

Az autók szeretete nálam már egészen kis korban elkezdődött. Azt hiszem, hogy ez részben ahhoz is köthető, hogy édesapámnak is ez a szenvedélye és ő maga is autószerelő volt, bár azóta már nyugdíjba vonult. Teljességgel odavagyok minden különleges autóért, főleg a japán, utcai versenyzésre használt típusokért. Nekem soha nem sikerült szert tennem egy ilyen járgányra, hiszen nem fér bele a költségvetésünkbe, azonban így is elégedett vagyok jelenlegi autómmal. Sőt, sokszor meg is köszönöm magamnak és szüleimnek, hogy nem támogatták egy ilyen autó beszerzését, hiszen van egy nagyon közeli barátom, aki kapott egyet az érettségi után és azóta is csak a baj van vele.

Nagyon kényes, borzasztóan drága hozzá az alkatrész, hiszen szinte mindent külföldről kell megrendelni hozzá, és nem is mindegy, hogy hova viszi el az ember szereltetni. Én szerencsésnek tudhatom magam ilyen szempontból, hiszen az egyszerű kis autóm könnyen kezelhető, nem is kerül egy vagyonba, ha valamit meg kell csinálni rajta, és mivel mindegy, hogy hova viszem, volt lehetőségem megtalálni az egyik legjobb márkafüggetlen autószervizt Budapesten, a Méta Autószervizt.

Nemrég kellett is hozzájuk mennem, hiszen esedékessé vált a futómű beállítás. Nem kellett még ilyennel hozzájuk fordulnom, így nem tudtam, hogy a futómű beállítás ár náluk hogyan is alakulhat, de tudtam, hogy a kérdésemre a választ úgyis megtalálom a weboldalukon. Így is történt, ugyanis a metaautoszerviz.hu nevű weboldalukon minden lényeges információt meg lehet találni, közöttük a szolgáltatások árát is. Sőt, leírják azt is, hogy hogyan zajlik egy-egy munkálat, és különböző érdekes, szakszerű cikkeket is publikálnak a témában. Nem mintha szorulnék további okításra, hiszen édesapámtól eleget kaptam ebből életem során, de legalább így még jobban bebiztosíthatom számotokra, hogy nagyon hasznos és hiteles információkat közölnek.

Időpontot is mindig a weboldalukon szoktam foglalni, hiszen egy online időpontfoglaló rendszerrel dolgoznak. Semmi bonyolult nincsen benne, csak a weboldalon rá kell kattintani az időpontfoglalás fülre, majd az átirányít téged egy másik platformra, ahol már le is tudsz csapni az adott idősávra. Nekem eddig mindig szerencsém volt, hiszen akár még aznapra, vagy egy nagyon közeli dátumra sikerült foglalnom.

Na igen, ez a másik, ami igazán mellettünk szól: amellett, hogy milyen profin dolgoznak, nagyon gyorsak is. Nem kell heteket várnod, hogy bekerülhessen hozzájuk az autód, és nem is kell ott hagynod náluk sokáig, ha csak azt az adott munkálat nem úgy kívánja. Barátomnak is mindig áradozó áradozom róluk, és bár az autója ezerszer jobb, mint az enyém, az én autószervizemet nem tudja lepipálni.

Főleg akkor kerekedtek ki a szemei, amikor elmondtam neki, hogy mennyi volt a futómű beállítás ára, hiszen neki egy apró alkatrész kerül csupán ennyibe. Régen bármennyire is irigyeltem, most már tudom, hogy nem hiányzik ez az életemből. Tökéletesen el vagyok egyszerű kis járgányommal és a profi szerelőgárdával, a Méta Autószerviz csapatával, akik tudom, hogy mindig ott lesznek nekem, ha beüt a baj.